Köp mig, jag är gratis...tydligen!

Åh, herregud.

Jag har nog aldrig känt mej så mycket som en pojkhora som idag. Naturligtvis infann sej denna obskyra känsla efter besöket på ungdomsmottagningen. Bara det att jag "inte lever i en relation" satte ju ribban. Sen följde klichérna efter varandra.
Ni vet när Samantha ska göra ett hiv-test och hon svarar "ja, ja, ja.... och ja" på typ alla frågor, ungefär så kändes det! Värst var ändå när frågan hur många jag hade haft sex med senaste halvåret kom och jag var tvungen att ta värsta pausen och tänka efter (och nej, det rör sej inte om typ 6743 utan mera 2-ish, men det var ändå pinsamt att det blev värsta pausen).

Allt gick bra ända tills det var dags att ta blodprov i armen, herregud.. jag tycker det är så obehagligt. Börjades andas häftigt och doktorn bah "alltså, det är ingen fara..." men det hjälpte inte. Blundade hårt och tittade åt andra hållet, fick som vanligt lägga mej på en såndär brits, jag svimmar alltid annars.

Nåja. Nu var det gjort i alla fall. Skönt. Och nej, jag tror verkligen inte egentligen att jag är sjuk.. det är bara min hypokondri.. efter detta skall jag boka en läkartid och när jag får veta att jag är frisk där också ska jag boka en tid för terapi mot detta, för nej, det är inte friskt att tro att man är sjuk hela tiden.

Ibland längtar man hem till norrlandSveriges bästa reklam just nu, otroligt charmig.

Fantastisk låt också. Ursköna
Sylvia!

Tror jag får kidnappa Ponte på en weekend till våra hemtrakter, vi får gå på gudstjänst i näskottskyrka och dricka öl vid faxån! Köpa Pizza på bella casa i Krokom och dricka gratis varmchoklad på möbelhuset i Dvärsätt!

Lovely!

Nu är det jag som bestämmer härMoi håller på med en hemtenta. Sliter något oerhört. Ni får titta på min favvo Sebastian istället. Den där blåsta blondinen är ju helt störd! Vägra ge människor mat. Herregud. Idiot.

Vilken morron

Vilken morron det här har varit då!

Vaknade av att telefonen ringde, det har ju hänt förut var bara att den här gången så var det ungdomsmottagningen som ringde, blev lite förvånad. Sen känns det så förbjudet att tala med folk som ringer från såntdär och dessutom från dolt nummer. Känns very östtyskland.

Kom ihåg när jag skulle gå till en psykolog, dom ringde upp o bah "får vi ringa dig på det här nummret eller är det känsligt, ska du ringa oss"?  som sagt, väldigt förbjudet. Man måste typ viska "jag har googlat på symptom och fick typ fram alla sjukdomar någonsin så please I have to testa mig". Fattar ni hur många sjukdomar som har symptomen huvudvärk, ont i halsen och allmän trötthet. ALLA, verkligen ALLA!  

Efter morgonpowerwalken kommer jag hem till lovely Sven-Otto Littorin på tv. Han talar i riksdagen och drar bokstavligt talat upp morötter ur fickan och lägger på sin lilla podium för att pedagogiskt visa för dom dära socialisterna vad deras förslag innebär. Otroligt kul. Han la dessutom till att dom var biodynamiskt odlade. Mycket bra. Jag skulle vilja käka lunch med Sven-Otto nångång.

Ni får ha en ljuvlig dag, nu ska vi (läs: jag) duscha och skriva klart hemtentan!


Durkslaget

Spottade Måns på centralen idag. Eftersom vi sågs igår undrar jag verkligen vem som stalkar vem.

Efter en väldigt förvirrad dag med tanke på meddelandet imorse är det skönt att gå på en rejäl powerwalk, ta en lång dusch och snart titta på desperate housewives.

Skall hitta på ett ärende på affären också och se om ragget jobbar.

Åh, jag hoppas verkligen kontraktet kommer imorron, är så nervös nu. Läste på lite om huset och tydligen är det svart klinker på golvet i badrummet och vitt kakel på väggarna. I konceptlägenheten bodde det två kompisar och det är ju just en kompis jag ska bo med, det var ju bra att det stämmde. Så småningom får jag nog ta en tripp till IKEA också. Har ju nästan ingenting som man borde ha när man flyttar... typ... ett durkslag eller vad det kallas. Och en kakform. Det måste jag ha.Har det verkligen hänt!?

Jag avskyr när så himla bra saker händer så att man knappt vet om det är sant eller inte.

Typ när jag träffade Roger Nordin, eller kramade Shirley Clamp.

Nu ringde det nyss en kvinna och frågade om jag fortfarade var intresserad av en trea i skrapan, sa att jag var det och ville ha en högt uppe.. blev 17:e våningen. Hon sa att hon skulle skicka kontraktet på posten.. men alltså kan hon ha blandat ihop mej med nån annan? Blev det fel i deras system? Missuppfattade jag allt? När kommer meddelandet att det blev fel!?

Jag skakar så himla mycket nu så ursäkte den hemska texten. Vill bara vet att det är här är sant.. är dte töntigt att ringa upp igen och fråga om det verkligen inte var ett skämt!?

Nej, jag har icke ett problem

Åh, har just kommit hem från en händelserik dag.

Nu ska ni få höra.

Homoerotiken var inte alls lika spännande som jag trodde. Talade mest om det homosociala begäret som lätt kan glida över i erotiska spänningar. Ni vet, tänk soldater, fotbollslag och sånt. Våran tyska doktorand Dirk berättade väldigt pedagogiskt om detta, i pausen frågade han även moi om det var jag som skulle skriva om Regina Lund,. och jag bah svarade "jaaaaaaaaa"..

Nåja. Inte alls så spännande som det lät kanske.

Gick efter skolan hem och bytte om och åkte till vännen från i
lördags. Klippte denna, blev mycket bra.. haha! Ni måste bah fråga mej om ni ska klippas, värsta nya karriären! Efter lite mat och vin blev det vickan där det var en hel hög kändisar. Orkar inte ens droppa alla här. Hur som helst råkade jag fråga allas eran Måns om han kände en viss Johanna Arnehus (mus) och det gjorde han. Sa det på perfekt skånska att jag tyckte att det var en trevlig tjej även om det hela bara var en charad för att det blev lite tokig.

Planen var att min vän som kommer från skåne skulle snacka med Måns OM jag gick till en tjej (qvinna) och tog kort med henne på grund av hennes hysteriska likhet en frächare Mona_Seilitz. och sa att jag tyckte att hon var fin och lik Mona. Dock drog hon med all sannolikhet vidare till Berns, lite synd.

Nåja, om ni nu vill ha en ursäkt för att snacka med Måns, säg nåt med Johanna Arnehus och skolan LELL där han tydligen gick gymnasiet, et voíla, ett samtal.

Lycka till.

Puss på er!

Välkommen in

För länge sedan berättade jag en grej.

Idag är dagen vi skall ha en föreläsning om homoerotik!!! Jag undrar verkligen hur detta kommer att gå. Kim trodde att vi skulle få lära oss att deepthroata, inte för att jag vet vad det är.. men jag har alltid haft en väldigt känslig hals. Så hoppas att vi slipper just det.

Jag fyller på här sedan och berättar hur dagen har varit! Sa jag förresten att vi dessutom ska ha filmvisning!? Jag menar... herregud.. SKA VI KOLLA PÅ PORR!?

Världens bästa låt?
Tänkte ge er en fantastisk start på dagen. Lyssna, se och njut!

Bakiskänslig

Nu tänkte jag skriva om mitt värsta bakisminne, när jag råkade börja ehum... bli en aning rörd när jag tittade på en repris av supernanny (alla känslor blir så mycket MER när man är bakis).

Men, jag ska inte skriva om det, och ni får lova att inte säga det till nån, det är ju faktiskt lite pinsamt.

Det här skall jag skriva om:

Jag blir så himla less på den verbala kommunikationen, när kom mänskligheten på att det var ett effektivt sätt att kommunicera!? Jag fattar verkligen ingenting.
Om en i en kassa i din närbutik där du brukar handla ibland, typ när du glömt nåt eller om du ska ha något sent frågar "hur är det"? och sen berättar att denne var ute igår och lite så... är det...

1. Jag vill bara vara trevlig för att jag känner igen dej...

2. Jag vill ligga med dig här och nu! ...

3. Jag vill prata mer med dig och ta en latte...

Förresten var det en som lyfte mig på krogen igår, herregud. Kände mej lite maktlös när jag var fast sådär i någon annans järngrepp!

Nämen hur blev det här då!?

Min mamma somnade ju typ 20.30 igår! Bestämde att jag skulle träffa en vän lite senare, en vän som tydligen är "Carina" med Carina Berg. Flatfesten i nacka vet jag inte hur det blev med, dom kanske "glömde" att höra av sej.

När jag gick till tunnelbanan tänkte jag, det här är verkligen en kväll som skulle kunna urarta, och ja. Efter öl+vin (jag råkade beställa en hel flaska), shots och drinkar var det ju som det var.
Fick veta att herr dj som jag och
Honken brukar trakassera har pollenallergi! Han snöt sig med väldig kraft just som när jag hade lessnat på att aldrig få höra my number one. Då tyckte jag att det var en kul grej att berätta om att jag käkade cetirizin för min pollenallergi.
Mina damer och herrar, testa att säga cetirizin när ni är fulla, det är inte helt lätt. Och om jag inte minns helt fel så tror jag att jag råkade nypa herr dj i magen, sådär klämma på "hullet" som verkligen inte fanns där. Stackars dj.

Doktoranden som vi har just nu var också där och hade roligt, det är ju verkligen kul att träffa den som ska rätta ens tenta sådär i privata samanhang! HAHA!
Och just det, vad är det med äldre damer. Jag bli lite lätt nervös när väldigt mogna sådana tar på mej. Herregud. Håll fingrarna lite i styr tack! Behärska er.

Idag åker mamma hem och livet kan återgå till det normala. På gott och ont. Inga mer luncher på stan den här månaden om man säger så.

Nu ska jag kila och köpa juice. ÅH!

Alltså nej jag klarar icke mer

Förut klagade jag på Darin. Men Darin är säkert i alla fall snäll.

Någon som ser riktigt elak ut är den där Dannie som är var med i idol. Han den där som "sjunger" Tokyo.
 
Jag klarar bara inte av denna avart till artist. Av misstag råkade jag se något spektakel på tv nyss där han var med. Okej, vi måste prata om lite saker. Människan kan ju verkligen icke sjunga, falskt rakt igenom.. förresten varför talar man icke om när killar sjunger dåligt!? Då får det passera (you know Håkan Hellström-ish) men om lovely Silvstedt kanske inte har något höjdarröst då ska det helt plötsligt inte räknas som musik. Genusvidrigt!
Sen behöver man inte fråga publikten 5 gånger i sin låt om dom mår bra eller inte... man kan lixom räkna med att en pubilk på grönan inte ljuger om det första gången man frågar och dom svarar JAAAAAAAAAAAAAAAA!.

Peruken Dannie hade på sig såg helt vildvuxen ut, och satt den inte lite på sniskan också!? Till det skall vi lägga de gräsliga kläderna. Några sjaskiga.. ehum.. vad kallas det... piratbyxor och en JC-skjorta. Han och Christer Björkman kanske fick 2 och betela för en eller nåt.

Snälla ni, kan vi inte bara bestämma oss för att ett år där shorts är superinne och (mörka)jeans likaså, då har vi icke nåt mitt emellan på oss! Sepciellt inte i nån slags polyester.

Middagen med mamma var lovely! Hon höll sig på banan. Nu ligger hon och vilar och jag måste säga att jag också är lite trött efter den här dagen, tyvärr så mår jag väldigt illa av Danniechocken, jag skulle må så himla mycket bättre om jag slapp se sånthär på tv (speciellt efter en underbar middag). Vart är Shirley Clamp lixom!? MER SHIRLEY!


image129


En dag med mamma!

Jag tror icke att man hade kommit på funktionen att vara effektiv på 50-talet. Min mamma kan verkligen inte det, allt går så himla sakta! det är helt otroligt. Sen kan hon gå runt och kolla på klänningar i typ en timme och sen bah "men jag ska ju inte ha nån".. NEHE!? Och VARFÖR har vi gått här och kännt på materialet till typ 1564 plagg då!?

Nåja.

Tydligen så fanns det någon gammal människa som körde rally som hette Kate Moss, är det någon som vet nåt om det stämmer eller inte!? Hur som helst trodde mamma att den där rallyföraren hade designat kläder åt topshop men jag upplyste då lite försiktigt om att det var modellen Kate Moss och ingen annan.

Spottade Claes de Faire på
Riche. Han hade gula glasögon på sig, snyggare än det låter.

Fikade på vete-katten, mamma tyckte att det var såååå mysigt där. Det var ju för väl.

Men en sak förändras ju inte, hon glömmer ju verkligen saker hela tiden och berättar samma sak flera gånger. När hon för typ tredje gången berättade att en kvinna vid namn Ingrid Göransson kanske hade sett mig i en rulltrappa vid åhléns med en tjej för några veckor sedan var jag tvungen att säga ifrån lite.
Hon svarar då "är du säker på att det inte var pappa som sa det då"? Å man bah "eehh neejj.. du sa det senaste imorse"..  nåja, hon är ju trots allt född typ 45 f.Kr.

Ikväll blir det antagligen middag här. Ska bli roligt att gå ut lite och överlag har dagen varit mycket bättre än vad jag befarade. Heja, heja! 

Örnen har landat

Min mamma har blivit gammal. Klimakteriet förändrade verkligen den människan. Herregud.

Får se hur detta går. Jag är inte helt hoppfull.

Nu är hon på affären och köper mineralvatten. Hon kom på att hon ville ha det när vi var påväg hit, EFTER att vi hade gått förbi typ 15 pressbyårn/seven eleven.

Får se, för att trötta ut henne kanske jag skall föreslå en liten promenad runt parkerna här...


Årets roligaste bild

image128


Från vänster: Victoria Silvstedt, Mischa Barton och May Anderson.

Hysteriskt rolig. Fyllebilder brukar ju kunna bli det. Vi har ju alla genomlidig typ 150 bilder från åkersjön. OMG!

No future perspektiv

Idag på genuskursen fick vi lära oss att man kunde analysera skeenden med ett "no future perspektiv", det lät ju inte helt positivt om man säger så.

Ungefär så är mitt liv just nu, ikväll måste jag nämligen tvätta och städa på grund av att min mamma har kommit på att det var en bra idé att hälsa på mig i helgen. Herregud. Hur ska det gå!?

Som ett litet skämt sa jag till en kompis att vi (jag och mamma) skulle gå på golden hits, det tyckte våran doktorand var en god idé. han HADE HÖRT att det var roligt där och att det typ var omöjligt att få bord på fredag och lördagkvällar. Nåja. Mamma brukar bli så trött av att gå på stan en hel dag så hon vill nog sova tidigt.

Ha en fin kväll i det ljuvliga vädret, själv har jag käkat två geishastrutglassar idag, nu skall jag dock googla på sjukdomar, tror nämligen att jag har fått
MRSA!

Alla är så himla bortskämda!

Tänkte slå ännu ett slag för miljön.

Här kan man göra en miljökalkyl, man skriver helt enkelt in vart man ska åka ifrån och vart man ska så ser man vilken skillnad det blir beroende på vilket färdmedel man använder.
Jag åker ju mest mellan Stockholm och Östersund, då blir miljökostnaden vilken är ett kalkylvärden som tagits fram som värdering av luftföroreningar i samhället 125.81 kronor om jag skulle åka flyg medans det blir 0.0059 kronor om jag åker X2000. Fatta vilken stor skillnad. Det är helt sjukt.

Min mammas kompis tycker dock inte om att åka tåg, hon tycker att det tar för lång tid och att det blir "ju svårt att göra det när man skall till Grekland".
Men vet ni?! Man behöver faktiskt inte åka på medelhavscharter varje år! Tänka sig.
Om man känner sig nödgad att måsta åka på posh semester hela tiden kan man faktiskt åka på tågcharter! Hur kul som helst ju, får man se Europa också.

Så, nu förstår vi allvaret i detta och säger adjö till flyg för alltid! Eller i alla fall tills dom använder något miljövänligare bränsle.
Sa jag förresten att jag dessutom köpte ekologisk crême fraiche i tisdags!? Mycket gott.

Project runway

Ikväll börjar project runway på trean. Skall bli mycket spännande att se.

Någon som absolut inte behöver vara med i det programmet är min favorit Elie Saab.

Kolla bara på dessa konstverk från hans senaste kollektion (klicka på bilderna så växer dom):Ljuvligt att få lägga sej i sin säng och kolla på tv, var nyss ute på långpromenad och blev helt slut!Var är Mona?

Sverigedemokraterna har riksårsmöte, jag tror dock inte så många tittar. Jag undrar ju var fru Sahlin är? Ingen har väl givit detta parti så mycket positiv uppmärksamhet som hon gjorde med den_där debatten.

På mitt nya jobb arbetade den en kvinna som hade bott i Sverige väldigt lång tid men var invandrare, hon trodde att sverigedemokarterna var nazister. Dessutom berättade hon för mig att nazisterna minsann var stora i de flesta europeiska länder såsom England, Frankrike, Polen och Tyskland. Hon var på allvar rädd för att nazisterna skulle komma trampandes över gränsen när som helst. Dessutom passade hon på att smutskasta EU eftersom nazisterna skulle ta över EU var det ju dåligt att vi var med där och "alla kan ju inte fly till Norge".
Som avslutning på denna monolog berättade hon att en hon hade träffat hade röstat på sverigedemokraterna trots att han var invandrare, då tyckte hon att det var synd att "vissa inte kan nånting" och avslutade med "men jag har i alla fall koll".

Nåja, nu talade man nyss på sverigedemokareternas riksårsmöte om att man vill stoppa dubbla medborgarskap och dessutom vill man verka för en så kallad återvandring!
Jag får nog snabba på att avsluta mitt andra medborgarskap annars blir det väl air oriental express till fjärran östern inom kort. Mona kanske vinkar adjö.

Ja, det var verkligen bättre förrEn hysterisk Birgitta Wästberg! Kan det blir mer 90-tal än så!?

Varför var allt bättre förr?
Alla måste väl ha minnen till fångarna på fortet!? Det och tur i kärlek måste ju verkligen vara fyrans bästa program någonsin.Vem kommer inte ihåg när Åsa Jinder bröt ihop när hon skulle hoppas bungyjump


Vem kommer inte ihåg när numer vanish Tina Leijonberg bröt benen (!) eller var det foten, när hon skulle glida ner i den där långa kroppsstrumpan.
 
Vem kommer inte ihåg när Gudrun Schyman skulle flörta med den där killen som drog nycklen i ett snöre.


Vem kommer inte ihåg lovely Camilla Henemark skrika "jag får mjölksyra" när hon skulle gå balansgång.


Vem kommer inte ihåg när Anna Book skulle gyttjebrottas, herregud, detta trauma för hela svenska folket. Hon bröt väl typ nacken på den där stackars tjejen hon skulle brottas mot. Hur kommer man förresten på att stoppa in två dvärgar och en sumo!? Hade varit sååå very icke pk today.


En fest för ögat!

Nu skall jag bjda på en riktig skrattfestival. Ni vet Bingo Rimérs tidning Moore, där kan man nämligen ställa frågor till en kvinnlig sexexpert som kallar sig för Puma. Bingo som förresten här var med i mitt kändis Big Brother, men det var ju en annan sak.

Jag tänkte bara bjuda på lite frågor från just tidningen Moore. Häng på här:  

Jag har ett enormt problem. Jag råkade se min låtsassyster i duschen en morgon och jag höll på att svimma, blev så sjukt hård direkt. Det känns ju ändå lite sjukt, att jag tänder på min låtsassyster! Nu tänker jag på henne när jag drar en banjo och förra helgen när jag hade sex med en tjej så ploppade hon upp i huvudet. Ska jag söka mig till ett mentalsjukhus eller? ? Christoffer

SVAR:

Alltså, det här är förstås lite komplicerat. Ni är vad jag förstår inte släkt, och därför är det ju varken olagligt eller skadligt om ni skulle få ihop det. Däremot kan det säkert kännas en aning skruvat, speciellt om ni har haft en lång och nära ?syskonrelation?. Mentalsjukhus tror jag inte behövs, det här får du göra upp med ditt eget samvete. Men ett tips är väl att inte säga något till föräldrarna... Haha.


Jag har (enligt mig själv i alla fall) ett enormt problem. Min flickvän är otroligt grym på att suga, men hon vill inte svälja min sats. Hon tar det i munnen men springer därefter in på toa och spottar ut det. Kan jag få henne att svälja på något vis? Kan du ge mig några tips som kanske kan få det att smaka bättre för att hon ska gilla det mer? - Spermaharen

SVAR:

Vissa brudar vill bara inte svälja. De säger att de får kväljningar, att det smakar illa, och så vidare. Till en början kanske du inte behöver tömma hela satsen i munnen på henne. Spruta över tuttarna och så lite i munnen, får hon sig bara en stänkare kanske hon sväljer det för att det egentligen inte finns så mycket att spotta ut. Då inser hon förhoppningsvis vilket proteintillskott det egentligen är och därefter kommer hon suga i sig till sista droppen. Och för allt i världen ? undvik att äta sparris, det får sperman att smaka häxblandning.


Tja Puma, måste först säga att du är en grym kvinna! Jag och min tjej har grymt sex, vi har verkligen provat på allt och provar på allt men något som jag verkligen fastnat för och gillar är när hon kör upp något i baken på mig. Är detta något som jag kanske borde överväga att sluta med? Jag menar, gör detta att jag är bisexuell? - David

SVAR:

Tack så mycket! Nej då, även om det väl knappast är ett problem att vara bisexuell (jag gillar ju att leka med tjejer, vem gör inte det?) så tror jag inte att du är det. Män har ju, till skillnad från tjejer faktiskt, en erogen zon i baktrakten. Missminner jag mig inte helt så sitter prostatan så att man kommer åt den en bit upp i ändtarmen, och att stimulera den ger stark njutning för killar. Så låt henne gott pilla på du!Herregud, är dessa frågor på RIKTIGT!? Är det verkligen RIKTIGA människor som bestämde sig för att sätta sig vid sin dator och undra det här? Jag finner inga ord. Det här är sååå.... högstadiet. Fast killar på högstaidet läser säkert moore numer. Är jag som är alldeles för förlegad, en gammal gubbe som slutat med sex och bara vill ha skiljda sovrum som inte fattar att ungdomar knullar runt mer än någonsin.
Och den är puma!? vad är det med henne då? Är det en RIKTIG människa? Är det kanske Bingo himself som suttit och skrivit detta!? 
Nej, jag orkar inte mer. Jag tycker vi vilar ögonen lite på ett litet bildspel innehållande den utmärkta affärskvinnan Victoria_Silvstedt!OBS. Alla kursiver, feta och understrukna modifieringar av frågorna och svaren är alltså gjorda av moi, och fanns icke i orginal"artikeln".

Michael Moore, väldens största mansgris?

Michael Moore hyllar här svensk sjukvård, han tycker att vi icke skall acceptera att man väljer att privatisera lite av vården i Sverige.

Michael Moore är alltså mångmiljonär. Frack, posh champagne och fois de canard kan han leva på livet ut om han bara vill. Kan inte han då för allas våran skull komma och arbeta i våran härliga svenska offentliga vård.
 Michael kanske också vill torka bajs för 70 spänn i timmen, exkl. semesterersättning!? Ge upp ditt "skapande" och arbeta på golvet. Kliv ner från galapodiumet i Cannes och laga gröt till svårt dementa människor 07.35 varje morron.

Moores bok Fahrenheit 9/11 kostar här 160 kr. Om vi säger att han säljer ungefär fem miljoner ex av den boken hur många undersköterskor i den svenska vården skulle han kunna betala då? Jag orkar inte ens räkna, så många är det.

Kan inte Moore komma hit till Sverige och leva en undersköterskas liv, behöver Moore någonsin oroa sig över att diskmaskinen ska gå sönder? Att barnen inte får nya kläder utan att dom måste ärva från sina kusiner? (kanske därför jag älskar reor, fick alltid springa över till mina kusiner och gräva i deras högar av urvuxna kläder), behöver Moore spara i flera år för att ha råd att åka med sin familj på semester? Varför är det ett sådant enormt tabu att låta människor tjäna pengar på att dom är bra på att ta hand om andra? Om du är bra på att ta hand om något oviktigt får du kräva obscena summor för att utföra det arbetet, laga en bil, en dator, en tv. För all del, måla hus och bygga (ni vet bygga om verandan eller kanske slå ut en vägg) får du också tjäna grova pengar på men på att ta hand om andra människor, en förmåga som långt ifrån alla besitter där är det stopp. Där skall du slussas direkt till ett liv med 15 papp i månaden och dessutom förväntas vara tacksam och jobba både julafton och på dina barn födelsedagar.

Så länge Michael Moore inte har en aning om vad han snackar om skall han vara otroligt försiktig med att kritisera ett försök till förändring av ett system som givit upphov till ett klassamhälle som grundar sig i om du besitter manliga eller kvinnliga egenskaper. Punkt!


 image122


Absolut!

Våran doktorand som vi har just nu, som jag inte tänker skriva namnet på här. Är inte ni också livrädda att folk man skriver namnet på ska googla och hitta sej själva i eran blogg!?
Kanske därför alla kallar sina beskrivna vid någon bokstavskombination.

Nåja, doktoranden tyckte "Absolut!" att det gick bra att skriva om det jag har valt till hemtentan. Det var skönt. Vi har privat tid med doktoranden på dennes kontor idag, jag tänkte titta in med
gypsy_rhapsody i mina lurar och en härlig spettekaka, jag menar en såndär gör ju jag heeeeela tiden osså bah råååååkade det bli en öfver.

Nej, på det här sista momentet har doktoranderna varit alldeles för bra, alla är helt snurriga i våran grupp. Även lesbianerna skall tilläggas. Gud vad dom stångar sig fram efter föreläsningarna för att få en liten pratstund... herregud. Det är ju nästan lite pinsamt. Aldrig har jag upplevt lesbianer så fnittriga. Fatta att en av dom skrek "åååhh vilken bra föreläsning, verkligen tack"... och på seminariet sa samma människa "ååhh, det är såååå skönt att läsa din bok".. Man bah!? Va!? SKÖNT!!!! Too much information pour moi.

Nu måste jag se till att bli människa här så jag kan utklassa flatorna i kampen om doktorandernas gunst!

Så fruktansvärt bakis.. eller hur det nu var.

Jag tror att min kropp är inställd på att må dåligt på söndagar efter ett liv av festande. Efter en pigg morron är jag helt seg och trött. Hoppas verkligen inte att det är hiv nu igen.

Orkade i alla fall ta mig ner på stan. Hittade lite mynt så jag tänkte att det var lika bra att handla upp dom. Köpte yoghurt och sen pollenmedicin (egentligen skulle jag köpa kondomer helt appropå hiven men jag vågade inte för tanten i kassan såg så arg ut och sen var det värsta långa kön, säkert fyra pers. så det blev cetirizin istället).

Förresten, när par står och grovhånglar i rulltrappan, känner inte ni också ett otroligt begär att trycka på stopp knappen så dom ramlar eller i alla fall typ råkar bita av varandra tungorna!?

Ni är så himla naiva

Ungdomar är så fruktansvärt naiva. Underbara Skugge skriver det så bra här. Precis sådär är det ju. Varför kopplar ingen ihop ungdomars enorma ångest över deras liv med de orealistiska drömmar man pumpas med från alla håll. Vet ni, jag var också så en gång i tiden. När jag var 15 skulle jag strunta i att gå gymnasiet för att åka till Los Angeles och bli filmstjärna, eller i alla fall få en liten statist roll i glamour.. hur svårt kan det va lixom!? HAHA! Skådespelare var min dröm och jag berättade för mamma hur Madonna minsann lyckades med typ 15 dollar när hon kom till New York. Helt på fullaste allvar trodde jag att det var att gå och knacka på någon producents dörr eller typ bli upptäckt när man väntade på bussen. Att jag talar en väldigt skandinavisk engelska och att jag inte hade några som helst kontakter tänkte jag inte alls på. Vet ni vad som hade hänt om mina föräldrar hade gått med på detta!? Antagligen hade jag sett helt vilsen ut och blivit rånmördad innan jag ens kommit in till själva stan.

När jag var ännu yngre än så satsade jag väldigt mycket på idrotten, jag skulle bli världsstjärna och få resa och upptäcka världen. Mm.. sure. Stor chans. Jag är (var) också väldigt duktig på att jonglera, det i kombination med mina färdigheter inom artistisk gymnastik tyckte jag skulle göra mig till en utmärkt cirkusartist! HAHA! Det verkade så mysigt på cirkus. Som en enda stor familj som reste runt. Herregud. Varför sa ingen att jag var en idiot!?

Det är bara att inse att ett radhus, en stabil partner, hyfsade barn och ett okej jobb är lycka. Det ska du ha som mål. Det är helt orimligt att upptäcka världen, ha ett stimulerande arbete med en posh titel (där man egentligen behöver jobba så mycket), ett lustfyllt förhållande och en glammig lägenhet när du är 23. Det går inte! Förutom för typ Ebba von Sydow, men hon är ju ett undantaget som bekräftar regeln.  Önskar verkligen att någon sagt åt mig när jag var yngre att det är en dröm att få ett okej jobb,  tänk vad många år av ångest man skulle ha sluppit. Varför håller man fast enda in i idiotin vid illusionen av att allt är möjligt!?

Som tur är har jag blivit tillräckligt vuxen för att fatta att skitsnacket om att förverkliga drömmar och göra vad man vill måste vara den största orsaken till ungas ohälsa. Filippa (Reinfeldt) please ljuva du, gå ut med en kampanj och tala om för dom unga att dom ska äta ordentligt och satsa på att plugga så dom kan läsa på universitetet och sedan vara obscent nöjda med sitt arbete på en myndighet eller i kommunen, då lovar jag att du kan lägga ner bup (finns det ens längre!?) genast och bli helgonförklarad av hela landets föräldrar och syokonsulenter som tvingas att skina upp i ett trovärdigt leende när deras naiva små klienter föreslår de mest perverterade idéer.   

Hillsan for president
Fy så roligt. Humor är alltid bra. Jag tror t.o.m. att jesus skulle bli glad om Hillary vann!

Lacroix goes stritan

Fan, fan, fan, fan, fan.

Min mamma ringde imorse, helt överexalterad på grund av att hon helt spontant bokat en resa hit nästa helg. Jag tyckte att det var lite synd eftersom jag faktiskt har planer då (hemmafest med lesbianerna i genuskursen) så dessväre mutti så träffas vi nog i alla fall icke på lördag kväll. Om hon inte vill följa med på flatfest i nacka förstås, men det tvivlar jag på.

Den andra chocken var att jag var ute och sprang imorse, var tvungen att göra av med lite energi efter chocken med mamma. Att springa i kombination med svår pollenallergi är ingen höjdare kan jag meddela. Andnöd de luxe. Det finns som tur är många posh villor här i närheten (tänk POSH som i enorma slott.. nästan) så man kanske kan antaga att det bor en och annan läkare där som får äran att rädda mitt liv när mitt hjärta stannat (helt skakis efter Josefsson repotaget om fotbollsspelarna som jag råkat se två gånger).  

Den tredje chocken är mitt lilla experiment med att skapa konst. Eller ja. I studentlägenheter får man knappt spika i en spik på väggarna så det blir lite problematiskt att göra något roligt med rummet. Jag kom på den schmarta idén att sätta upp lite bilder på typ parfymreklamer och moderepotage på väggen, tanken var god dock har jag nu värsta fulgubbe väggen med massor av flickor på avrivna smått obskyra bilder plus en hel hög "horor".. tydligen tema prostitute i numéro den här månaden, men dom har i alla fall på sig Christian Lacroix!

Så det så!

Vill du gå på en dejt med mej!?

Vet ni! Typ alla som bloggar dejtar ju hela tiden och jag har inte tänkt på det direkt men jag kom just på att sist jag var på en regelrätt dejt var typ... i november... o sen kanske typ en halvriktig i februari... Men fattar ni hur länge sedan det är!?

Jag känner att jag måste börja prioritera mitt kärleksliv lite mer... såhär kan det ju verkligen inte fortsätta.

Mamma skulle vara stolt

Jag tog mina sista pengar den här månaden och köpte en bon, efter allt snack om sexartikeln måste man ju ta reda på vad det handlar om.

Jag har i alla fall räknat ut att maten borde räcka till nästa helg. Alltså jag har en kusin i Solna, varför blir jag inte ditbjuden lite då och då!?

Nåja.

Gick lite på stan och råkade sätta mej alldeles bakom en människa jag absolut inte ville prata med på tunnelbanan.. detta var upphovet till att jag var tvungen att kliva av en station innan jag egentligen skulle av och fick alltså gå ända från östermalmstorg till t-centralen. Alldeles ont i benhinnorna nu.
Fick också uppleva den där ljuvliga känslan ett par gånger idag, du vet när någon som går hand i hand med nån annan (alltså är i ett förhållande) kollar på dig uppifrån och ner, och sedan upp igen för att stanna vid dina ögon och du vet där och då att du om du hade velat skulle få ligga ikväll.

Det känns mycket bättre att få uppskattning från bundna människor än desperata singlar som tar vad som helst!

Sextest

Här kan du göra ett oerhört berikande sextest!

Mitt resultat blev såhär:

Ditt resultat: 21 av 30
Grattis, du kan massor om sex och har troligen ett genuint sexintresse också, vilket driver dig till att ta reda på mer och mer, och är det något du inte känner till, slår du upp det eller tar på annat sätt reda på vad det betyder. Du hatar att stöta på en sexuell term och inte vara säker på vad den står för. Sen kan du också vara lite av en besserwisser förstås och knäppa folk på näsan med att du kan otroligt mycket om sex. Ibland kanske du har en tendens att teoretisera bort sånt som bäst bara visas med kroppsspråk? Glöm inte att det ibland är bättre med en innerlig kyss, än en knastertorr föreläsning - även om det handlar om ett så spännande ämne som sex.

Tips för dig med avancerade kunskaper:

- Dela gärna med dig av det du kan. Men var inte överlägsen!
- Använd dig av dina kunskaper för att fördjupa den sexuella relationen med din partner. Kanske kan du ta reda på ännu mer till exempel om taoistiska och tantriska sextekniker.
- Beställ böcker via internationella boksajter, där finns mängder av intressant engelsk sexlitteratur om du vill veta ännu mer.


Åh, herregud.. tänk om min mamma skulle läsa detta. Jag skäms nästan, jag skulle ju vänta till äktenskapet!

Skraj

Fick för mig att titta på skräckfilm.

Hemskt ska det bli så känner du för det kom hit och sov med mig inatt, jag kommer bli alldeles skakis av att vara själv.

T-bana Universitetet (som man brukar säga på krogen när folk frågar vart man bor).


When I kissed the teacher

AB har skrivit om orättvisa betyg i skolan och herregud, var verkligen detta något nytt?

Skolan är ingen rättvis värld, hur svårt ska det egentligen vara att inse...

Jag och två bekanta lämnade in exakt samma arbete på exakt samma uppgift till tre olika lärare med ett par terminers mellanrum, samma sak där. Han som gick barn och fritid fick MVG, han som gick teknik fick VG+ och jag som gick samhälle internationell fick G.

I ett annat ämne låg jag på IG men var lite extra generös med att parfymera läxorna på slutet och vipps blev det ett VG.

En annan lärare var nog allämnt bitter över hela sitt liv (och utseende) så hon gjorde sitt bästa för att sabba, hemsk människa, en skam för hela lärarkåren. Bör förbjudas att "undervisa" och att någonsin ha med ungdomar att göra igen. Klagade alltid och motiverade aldrig sina G+ (som man visste att om man hette nåt annat och kanske såg annorunda ut alt. var annorlunda som person skulle varit solklara MVG).


Dock är själva yrket lärare väldigt sexigt. Tänk er... lärare... grrrrr! Ge mig betyg s'ils vouz plaît!


Jag har hiv

Här berättar Ann Söderlund om när hon trodde att hon hade hiv. Nu hade hon ju inte det och tur var väl det.
Däremot har jag det. Jag har googlat symptom om jag har dom allihopa.. feber, förkyld, trötthet.
Nu väntar jag bara på att utslagen ska komma och sen är det väl tack och adjö pour moi på denna planet.

Jag fattar inte.. om hiv gör att immunförsvaret blir försvagat, hur svårt kan det vara att komma på nåt som stärker immunförsvaret då!? Jag tror att anledningen till att den medicinska vetenskapen går så otroligt sakta bara beror på att det var töntarna som utbildade sig inom det. Lite snyggare och roligare kapital till världens lab et vipps så kommer vi på både det ena och det andra.


Det genetiska bottenskrapet

Om våran nya lovely regering beslutar att upphäva den allmänna värnplikten måste det anses vara det viktigaste man har gjort under mycket lång tid.
Äntligen kanske förvirrade ouppfostade slynglar får ta sig i kragen och möta verkligheten istället för att fly in i en verksamhet som går ut på hur du på bästa sätt mördar människor endast på grund av det faktum att dom är födda i ett annat land.

Skall vi ha någon millitär ska det bara ytterst exkluderande, bara de bästa mest kompetenta som har ett enormt intresse av globala frågor skall ingå i detta. Ingen Sovjet gallring där den kollektiva massan begärs in i denna idioti vare sig det behövs eller inte.

Alla som gör lumpen är så fruktansvärt bortskämda, upprörd är det minsta jag blir när folk tycker att min kompis som gör lumpen har det så tufft. Han får gratis mat, boende, resor, läkemedel och ja.. sen kanske han måste springa lite ibland också.
Själv lever jag på nästan 1500kr under existensminimum, får betala obscena summor för ett litet rum vilken kommer ge mig typ en halv miljon i skulder + ränta, måste plugga på heltid och dessutom jobba extra en hel sommar för att ha råd att äta resten av året. Mediciner vet jag inte ens vad det är. Det är sånt man skär ner på som fattig student. Det är tufft, jobbigt och förtjänas att beundras.

Nåja, nu kanske det genetiska bottenskrapet vilka hänger sig åt detta året av posh ledighet vilka vi andra får casha upp för kan ge tillbaka lite också! Det är det minsta vi kan begära.

Oshoppad

På bilderna jag har haft här till höger kan man väl säga att jag varit mer eller mindre gravt photoshoppad.
Här kan ni se bilden jag talade om tidigare. Helt ophotoshoppad påväg till tunnelbanan.

Doktorandhumor

En gång när jag pluggade statsvetenskap skämtade en professor, han sa: "en kapitalist vill inte vara kapitalist utan aristokrat" sedan skrockade han och alla vi dumma studenter som inte fattade det briljata med just det skämtet skrattade ändå lite tveksamt efter ett tag för att så att säga inte sabba någon stämning.

Idag skämtade två av våra doktorander när vi talade om våran kommande hemtenta, det dumma den här gången var att det faktiskt var roligt, i kombination med en fruktansvärt måndagsflamsighet och det där med att jag antagligen inte ens kan stava till diskret gjorde väl att skrattat jag råkade fyra av blev lite för högt.

Men det  var roligt... kolla här:

Doktorand ett: "ja, det blir ju lite svårt att skriva om alla 42 bidragen men ni kan skriva om ett" 

Doktorand två: "vinnaren kanske...."

Doktorand ett: "Ja, det skulle ju i alla fall Judith Halberstam tycka om"


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!Halberstam har alltså skrivit en bok om kvinnlig maskulinitet, ni vet typ butchflator och dragkungar...

 


MolitvaUnderbart vacker.

Kanske
Carola kan sjunga in en svensk version.

Jag och Paris

Som vi vet ska lovely Paris Hilton sitta i fängelse ett tag, såhär kan det se ut. En hemlig dröm jag har är att få sitta i fängelse och det passar ju superbra just såhär som när världens viktigaste nutids ikon också skall göra det.

För vet ni vad man får när man sitter i fängelse!? Man får titta på tv och film. Sist jag såg en film på bio var i november. Dessutom har jag hört att man får gratis mat! Maten skall dessutom vara bättre än den man fick när man gick i skolan. Men som Göran Persson sa "straffet ska ju inte vara dålig mat"... för att sitta i fängelse alltså.
Jag antar att man får flera mål om dagen, både frukost, lunch och middag kanske!? Låter ju superbra.  

Man får ett trevligt rum som är helt okej och på fängelset finns väl flera olika faciliteter!? Gymkort my ass... det brukar väl ingå gym. Och det bästa av allt. Det går nämligen rykten om att man även får studera medan man sitter i fängelse.

Så, jag vill inte göra illa någon eller så.. det känns dumt. Lite ekonomisk brottsliget har väl däremot ingen mått dåligt av så det får det bli. Sen sitter jag gärna där i ett par år. Då får jag alltså gratis mat, kan kolla på video och läsa böcker. Dessutom kan jag studera och slippa ta studielån eftersom jag icke har några utgifter. Mat och logi ingår ju. Det är ni andra som arbetar som får betala för oss snyltares felsteg. Kom gärna och besök mig.. så kan vi dricka lite latte och ta en kaka i dagrummet. Det ingår säkert också, för er foreign läsare kan jag berätta att en latte på ett fik i stockholm kan kosta typ 35 kronor, en kaka ligger väl på 20. Men det behöver vi ju inte tänka på när vi sitter inne.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Gud!

Hahahahahahahahahaha.

Jag kan inte sluta skratta. Det värsta av fiaskon ägde rum igår. Vi har sett ett band med en sångare som såg ut som en kvinnlig alien med grön (!) hy skämma ut sig för en hel kontinent! Hur många kan ha sett skandalen? En miljard människor? 500 miljoner.. någonting sådant.

Varför lyssnar ingen på mig!? och varför klagar alla på att folk röstar på varandra. Det är klart att det är så, dock får alltid dom som vinner poäng av många. Vilka fick vi poäng av? Skandinavien!?

Hahahahahahahahahaha.

Det här är bara så underbart! Nästa år kickar vi Björkman som så desperat vill "förnya" den här tävlingen och återgår till att rösta på riktig schlager för ingen vill se sånthär!
Skönt att den mesta rocken hamnade långt ner också. Den pinsamma suicidala kvinnan från Finland får nog återgå till att köra truck efter detta.

Hahahahahahahahahaha.

Skönt att Ukraina inte vann! Det hade varit.... förödande.. även om det var ett roligt nummer och bra musik.

Honkens nya våning är förresten ljuvlig! Jag lobbar nu för fullt att dom ska flytta ett år till Australien så dom kan hyra ut den till någon lämplig ; )
Såg alltså festivalen där och föråt mig på japanska rischips. Verkligen smaskens! Skynda fynda!

Nej, nu ska jag käka pizza och njuta av nederlaget!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Devil in disguise

Ni som sett mig live... är jag inte lite lik en ung Elvis!? Jag såg det nyss i spegeln och blev helt förbluffad över likheten! Gud så bra. Nu kommer jag tjata om det här för all framtid.


image121


Förresten är mina föräldrar väldigt nöjda just nu. På vägen till tunnelbanan igår var det nämlign en kille från lovely Rodeo som ville ta kort på mig. Dom tog kort på folk dom tyckte var välklädda i Stockholm. Jag hade alltså min pappas gamla jacka på mig och min mammas gamla halsduk. Herregud.

Vi vinner

Igår var jag på teater. Väldigt trevligt sällskap och vacker föreställning. Nikolaj från rederiet var med och det var ju verkligen en höjdpunkt att få se honom live. När jag bli dement då kommer jag sitta och tjata om alla relationer jag har bevittnat och syskon som kom fram i testamenten, folk som kastade sej över bord, knark, sprit och otrohet. Jag kommer droppa namn som Renate, Mona, Andréa Melin, Bengtsson, Uno, Joker, Tony, Gustav, Silver, Jeanette och Carl och alla kommer undra vilken sort liv jag egentligen har levt när det enda som det handlar om är rederiet... det har verkligen satt sig i mig hjärna. Olivia, Gregory, Annie, Meg, Derek och Bette kommer säkert också komma upp ibland (sunset beach).. och alla kommer undra vad jag menar när jag säger att jag MÅSTE ha madonna juvelerna NU! Annars kommer något fruktansvärt att hända. 

Gamla brukar ju också gilla att lyssna på musik... jag kommer KRÄVA schlager dygnet runt! Precis hela tiden!.
Och apporpå det!

Norska VG har  
här en omröstning om tidernas vinnare i melodifstivalen, och där vinner vi i allafall. Faktiskt så ligger vi både etta med abba och fyra med Carola. Mycket bra.

Det har ju varit ganska lätt att tippa ett par år tänk 03-04-05, men förra året vann alltså inte Carola som jag trodde. Man kan väl säga att man drogs med i det så kallade mediadrevet. Som tur är har man hållit sig ifrån det i år och med tanke på en usel bildproducent, en ful scen.. hur fulla var som egentligen när dom tyckte att den där järnstången mitt över allt var en bra grej, lite nergroggade europeer (med tanke på hur lång finalen är blir det ju antagligen bara fler och fler groggar ju längre programmet går) och en mer och mer oseriös syn på den här tävlingen.. jag menar kunde ett patrask utklädda till monster vinna måste vi anse att måttet är rågat, som sagt, med tanke på det kan vi kanske anta att vulgoragatan från Ukraina vinner och att vi får åka till Kiev nästa år. 

Men säg passar inte det bra, då skickar vi ju såklart gudinnan som vann där förra gången. Elena. Så kanske vi äntligen kan få ha en eurovision final i Sverige igen!  

Ska vi säga topp 5:

Ukraina
Serbien
Ryssland
Vitryssland
Lettland

Sveriges mest oönskade människa just nu!?

image120

1987!En underbar låt från mitt år, 1987! Ja, jag är alltså född 1987. Säger dom i alla fall.. även om det känns som att jag är född typ.. 1957 ibland.

Ett litet tips till kära Grekland också. Det har inte funnits en enda kille som sett vettig ut dansandes sådär utan att hålla i en riktig mikrofon. Händerna och armarna ser helt vilsna ut och det blir bara billigt. Det tjejer klarar så bra, just att vara utan mick klarar dessvärre inte killar. Gör om, gör rätt.

Nåja.

Ska vi tippa såhär ikväll då:

Cypern
Bulgarien
Vitryssland
Moldavien
Schweiz
Serbien
Makedonien
Andorra
Turkiet
Lettland

Save my pride
När Ukrainas superstar Verka talade med den där Salo i the Ark bad Verka honom att hälsa till Alexander Bard.
Han hade inte ens hört the arks låt.
Nåja.. nu försöker vi härda ut några timmar till så det snart dagt för semifinal. Först ska jag bara på skolan och bjuda flatorna på choklad.

Would you like something to suck on for landing sir?

Jag förstår inte riktigt varför alla klagar på förenade konungariket (som våran proffessor på statsvetenskapen sa) vi andra kanske kan komma överrens om att säga Storbritannien!?
Låten är ju riktigt härligt, lite sådär spexig. HAHA.

Would you like a complimentary drink with your meal sir?

Nåja.

Nu ska vi sluta snuska oss och tala allvar!

Är det inte ett väldigt samanträffade att det är europadagen idag såhär i samband med melodifestivalen. Jag har firat idag med att lyssna på schlager från hela våran vackra kontinent.
Nu tycker jag att vi alla gott kan tänka lite på det när vi sitter där framför våran teve. Värdet av att få leva på en fredlig och harmonisk plats utan att behöva vara orolig för att bomber kommer falla.
 
Insup nu den kontinentala atmosfären och njut av det vi har.image103

Nehe!?

Ännu en artikel i ämnet the arks skandalvecka.
Repet slutade i fiasko och foreign media har just upptäckt den vida ökända Salo-arrogansen.
Scenshowen slutade i katastrof och journalister skriver om deras funderingar kring den retoriska fårgan om the ark inte är lite överskattade i svensk media.
The Ark spelade inte ens klart sin låt förrän de utlänska journalisterna lämnade arean skakandes på huvudena, alla hade förväntat sig mer dessutom sjöng Salo uselt och människor med stor inslyn i produktionen trodde att han var förkyld.
Showen sågas också och Magnus Keppel-Palmer på BBC, precis som jag befarar att detta kan sluta med en Stenmarck.

Eller vad säger jag!? Befarar, jag skulle precis som när Stenmarck gjorde bort sig för en hel kontinent naturligtvis bara njuta av att se Sverige floppa. Vi måste erkänna för oss själva att detta stinker och ta nya tag till nästa år!


Även vi afrikaner får jobb

En bra och en dålig nyhet.....

Den bra: Idag har jag jobbat min första dag på demensboendet. Det verkade bra även fast det inte var lika hysteriskt roligt som förra sommaren när jag knappt ville gå hem.
Hoppas verkligen att det blir bra i fortsättningen också eftersom jag tydligen ska vara ledig EN VECKA på hela sommaren. Men vad gör man inte för att kunna leva hyfsat okej resten av året.

Det var den bra nyheten, den dåliga är att jag ser ut som en afrikan. Jag har absolut ingenting emot afrikaner, det är inte det. Men jag vill inte se ut som en afrikan, det får mig att bli orolig för att folk ska tro att jag har AIDS och dessutom är typ.. analfabet. Jag blir ju väldigt lätt solbränd och skiftar ganska mycket i färg. Nu är det typ wannabe Uganda och det är icke okej.

Nåja, nu blir det fullkornspasta och bönor och sen biblioteket för att plugga... gud vilket posh liv man lefver.

Vetenskapliga undersökningar

Ett högst vetenskapligt test:

Go to the music player of your choice and put it on shuffle.
Say the following questions aloud and press play. Use the
song titles as your answers. NO CHEATING!

How does the world see me?
Song: Do you think I?m sexy
Artist: Paris Hilton
Comments: Måste betyda att världen tror att jag vill att folk ska tycka att jag är sexig.. men nee.. det vill jag nog inte....så ofta. 

Will I have a happy life?
Song: Tearing herself away
Artist: Philip Glass
Comments: Ehh? usch, jag vågar inte ens tänka på vad det där kan betyda.

What do my friends really think of me?
Song: My Number One (Remix)
Artist: Elena Paparizou
Comments: HAHA!
Gud vilka vackra vänner jag har som tycker att jag är deras nummer ett, dessutom I remix!

Do people secretly lust after me?
Song: Kom och ta mig
Artist: Bransta City Släckers
Comments: HAHAHA!
Här tänkte jag fuska för jag ville inte erkänna att DEN låten fanns på min dator.. men åh, ja.. det blev ju bara såhär.

How can I make myself happy?
Song: Är det konstigt att man längtar bort nångång?
Artist: Lena Andersson
Comments: Åka bort? Neee? det vill jag inte.

What should I do with my life?
Song: Je leven lang verliefd
Artist: Anne-Catherine Herdorf & drengene
Comments: ?

Why should life be full of so much pain?
Song: Supernatural
Artist: Army of Lovers
Comments: Nej, det är över vårat förstånd!
How can I maximize my pleasure during sex?
Song: Can?t helt falling in love
Artist: Elena Paparizou
Comments: Nnaaww.. såklart, men kan bara ha bra sex med någon man tycker om på riktigt från hjärtat!

Will I ever have children?
Song: Right here waiting
Artist: Richard Marx
Comments: Men usch, inga barn väntar väl på moi!? Hoppas jag verkligen inte, då får dom vänta för evigt.

Will I die happy?
Song: To Believe
Artist: David D?Or
Comments: Tro kan man ju alltid?

What is some good advice for me?
Song: Okey Okej (club mix)
Artist: Lili&susi
Comments: Alltså borde jag festa mer!?

What is happiness?
Song: You take my breath away
Artist: Sarah Brightman & Andrea Bocelli
Comments: Nämen!? Ja.. får hitta nån som take my breath away..

What is my favourite fetish?
Song: Primadonna
Artist: Alla Pugacheva
Comments: HAHA! Ja, ge mig en riktig primadonna! Eller njae..

How will I be remembered?
Song: Vågar du, vågar jag
Artist: Sanna Nielsen
Comments: Nej, jag vågar aldrig först. Bättre om du?

Världens bästa reklam just nu


Vart tog du vägen? del nio

Sylvia Vrethammar!

image119

Den sensuella röstens moder, vart har du tagit vägen? Denna internationellt kända superstar verkar helt ha fallit i glömska. Karisma var hennes ledord och enligt hennes hemsa har hon turnerat kors och tvärs genom dåvarande sovjetunionen för ett antal år sedan. Blev hon kvar där? Lever hon i typ.. Uzbekistan!!?
Jag förstår ingenting, denna kvinna vars monsterhit "Y viva España" sålde öfver en miljon exemplar och låg på den engelska hitlistan i nästan 40 veckor lyser nu helt med sin frånvaro.
Om jag inte minns helt fel gjorde hon något halvtaskigt försök att vara med i melodifestivalen för ett par år sedan, det gick väl sådär och sedan dess har det varit TOMT!
Jag saknar i alla fall drottningen av att tolka sydländska toner, det gör väl ni också?
Om någon skulle veta var hon håller hus, dela gärna med er av det då. Hon måste komma tillbaka... om inte annat kan hon ju kanske ta över efter Mona Seilitz i bingo royaaaaaale.


De övriga stjärnorna som lite halvt slocknat och som vi så desperat vill tända igen var dom här:

Tomas_Tengby
Ulf_Brunnberg
Harald_Treutiger
Jannicke_Björling
Annette_Kullenberg
Lennart_Swahn
Anna_Mannheimer
Alice_Bah

Genusvariationer

Just nu håller vi på att läsa om genusvariationer, ni vet att vissa inte riktigt känner sig hemma med den kropp man är född i och därför antar ett annat genus. Vi har främst talat om butchflator och FTM och det är verkligen intressanta människor och man avundas ju verkligen inte den förvirring dom måste uppleva under sin uppväxt. 

Därför känner jag lite extra för Ola Salo idag, ni måste ju bara det läsa det
här!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Om inte jag minns fel sa han att The Ark var "stora i europa" nåja, när hans konkurrenter får se en bild på honom och säga vem det är säger dom såhär:

Han ser ut som en tjej, säger Polens sångare Sasha Strunin.

Vitryssland, Dimitry Koldun:
 Nej, jag vet inte alls vem det är. Han ser ut som en kvinna i ansiktet.

 Estland, Gerli Padar:Nej, jag vet inte.
Det är Ola Salo från the Ark.
Jaha. Jag hade aldrig hört talas om honom innan Eurovision.
Vad tycker du om honom?
 Han är för feminin. Jag gillar män. Jag har en helt annan smak.

 Montenegro, Stevan Faddy:
 Nej, jag vet inte vem det är. Han ser annorlunda ut.
Det är The Ark.
 Jaha, nej jag vet inte vilka de är.

o Belgien, The KMG´s:
 Det kanske är han från Danmark. (dragshowartist)
Det är The Ark.
Jaha, jag kanske har hört deras låt, men jag minns inte vilka de är.

o Turkiet, Kenan Dogulu:
Jag vet inte. Jo, jag tror att det är hon Cornelia...
Nej. Det är Sveriges bidrag, Ola Salo i The Ark.
 Eh, okej, nej jag vet inte vem han är.


Gud så roligt!


image118


Där är en bild på han den där Salo ifall du inte heller kommer ihåg vem det är. Bilden som dom visade för artisterna kan man se i artikeln.

Hela artikeln avslutas med:Expressen har sökt Ola Salo för en kommentar, men han har inte återkommit.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Fashion!

    

Åh! Jag ska ut ikväll och vet inte riktigt hur jag vill att folk ska få se mig. Ni vet, man kan ju aaaaaabsolut inte ha samma outfit två helger så jag har shoppat lite nytt såhär till helgen. Shopping är ju bra för själen, det är ju en sanning ingen kan ifrågasätta.

Vad tycker ni!? o.b.s. klicka på bilderna så växer dom!

Bild 1. En Alexander McQueen suit, lite sådär catchy goes folié men med klass. Scwindür.

Bild 2. En mera casual outfit signerad comme des garcones. Lite colouer passar mig utmärkt nu såhär på les pre-summer så den ser very bra ut på.

Bild 3. Trash Saint Tropez väljer jag att kalla den här, by Dries Van Noten otrooooooligt svår att få tag på. Känns helt rätt i baren.. tillsammans med un peu vaniljvodka.

Bild 4. Klassisk boheme de Paris skulle vara ett hett alternativ med tanke på vart vi ska. Fendi lyckas alltid med lite mer traditionella snitt. Gud så posh. Vadå hej, jag kommer kunna glida förbi kön.

Livet är så otroligt svårt ibland... vad ska man välja!? Väldigt Sophies val.. Guuuud.. det här tar lifvet av mig. Får ta ett glas champagne till så tankarna klarnar.


Inget av detta är alltså sant om du inte fattade det. Jag skall ha på mig min pappas gamla byxor och en t-shirt från H&M dessutom blir det icke nån champagne utan vanlig öl. Så det så.


My number oneÅh, såhär typ ett år efter alla andra har jag också lärt mig hur man infogar en video såhär direkt. Allt tack vare underbara
Fredrik som snart ska till Helsingfors och kolla på den där tävlingen... ni vet säkert vad jag syftar på!

När jag talar med ungdomar brukar jag jämt berätta att det var bättre förr.. ni vet typ 2005. Kommer ni ihåg det? Då var det lite ös i melodifestivalen. Gudomligt vackra Elena gjorde nästan så att vi svimmade med sin fantastiska utstrålning och skimrande cavalli klänning.

Måste

image113

Den där bilden kom fram när jag googlade på måste.

Måste är ett så otroligt tråkigt ord, det klingar verkligen falskt i våra öron. Lyssna.. "måste". Huvva.
Idag var en dag när jag egentligen måste göra massor av saker. Istället valde (!) jag att försova mig. Jag tänker, vilken lyx det är att "få" sova tills man vaknar.
Det här resulterar nu i att det absolut inte kommer bli någonting gjort och att jag bara flyttar fram paniken.
Jag hatar verkligen sånt här... men klänningen var ju snygg.

Hjältar

Det här är så sorgligt.

Jag vill egentligen inte ens skriva om det, är så tragiskt. En hund som räddar 5 barns liv men avlider själv, som hjälte men ändå.

Hundar är så ljuvliga. Innerliga och osjälviska. En gång när vi var i våran stuga i Norge skulle jag bada, jag simmade ut en bit och Nova (min voffis) var ute på gården. När hon fick se mig ute där i havet måste hon ha fått panik för hon gillar att bada med inte att simma. Men då sprang hon rakt ut i vattnet och simmade efter. Såklart simmade jag ju i land och jag tror aldrig att jag har fått så mycket skäll av henne som när vi kom i land.
Efter det följde hon alltid med mig när jag gick mot vattnet. Sådär ett steg före så hon skulle kunna hindra mig om jag fick för mig att göra sådär igen.

Nu var det klippt.. HAHAHA!

Ikväll ska jag för andra gången ta mig an uppgiften att klippa mig själv. Förra gången gick det riktigt bra så jag hoppas att det blir lika bra den här gången också.
Det kan ju inte bli så himla fel. Bara att ta en sax och försöka få till det ungefär. Ja, det måste gå bra helt enkelt.
Nåja, det kommer i alla fall bli en aning mer individuellt när man gör det själv även om det ändå ser ut typ som alla andra.
Jag är väldigt försiktig numer hur jag gör med mitt hår. Det fanns dock en tid då jag inte var det. En gång i tiden skulle jag ha grönt hår. GRÖNT! Kan ni tänka er hur fruktansvärt det såg ut!?! Dessutom blev det typ halvt gult eftersom jag har väldigt svart hår till att börja med.

När jag var kanske 10 skulle jag ha långt hår! USCH! LÅNGT! Det hann som tur inte växa ut så mycket men det var ju på väg i nån slags riktning där det måste anses ha varit en blandning av en tantpage och han Daniel i skilda världar.

Nej.. gud, jag har glömt bort att äta riktig mat idag.. blivit mest syndiga mazariner. Tänkte  bjuda på en ljuvlig schlager såhär i eurovision tider,
Tyskland_1999


Every time we went out for pizza you could have said, "Hey, I once killed a man".

Att demonstrera känns very passé. Gör folk det numer? Jag trodde det var inne mer runt den där incidenten i Paris sent 1700-tal.
Vilka är det som demonstrerar idag egentligen? Är det bara rabiata socialister som vill leva på a-kassa och vägrar inse rättigheten av att kunna köpa städhjälp!?

Jag skulle aldrig sätta min fot i ett såntdär tåg.. i allafall inte en dag som denna. Ett måste är ju att det är fint väder, men inte för fint för då vill man ju äta häagen dazs och dricka posh drinkar. Sen skulle jag gärna se att det var ett begränsat antal människor som fick vara med så att det inte blir så trångt. Jag avskyr att behöva trängas, känna främmande människor mot mig. Huvva. Man bör beakta sin personliga sfär.
En liten trevlig grupp civiliserade människor med snygga kläder och som doftar gott vore nåt. Vi kunde gå från typ.. hötorget till stureplan och demonstrera emot... ja.. vad vet jag... dålig smak generellt.

Nej gud så primitivt att demonstrera.. jag har istället legat hemma och lyssnat på klassisk musik, läst och dessutom mellan varven tittat på lovely komersiell tv. Desperate Housewives är ju ljuvligt. Innehar just nu första säsongen och man kan ju inte låta bli att älska Susan Mayer.
image112